Skip to main content

Købsbetingelser

Betingelser på www.raschvin.com/da (i det følgende benævnt Raschvin.com/da) for private kunder og virksomheder, herunder institutioner.

Raschvin.com ejes af:

Nordsjællands Vin & Spiritus Import Aps
Stengade 47,
3000 Helsingør, Danmark

CVR: 38387847

Grundlagt: 2017

1.Køb på Raschvin.com

1.1. Du skal være 18 år for at handle på Raschvin.com

1.2 Køb er gyldigt, når du som kunde modtager en faktura fra Raschvin.com/da Med forbehold for prisfejl mv på grund af valutaændringer, leveringssvigt, afgiftsændringer, solgte varer og trykfejl.

1.3 Levering finder sted hos Postnord. Ordrer afsendes tirsdag og fredag. Normal leveringstid er 2-3 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor vi har behandlet din ordre. Hvis du ikke har modtaget din levering inden for 5 arbejdsdage, beder vi dig kontakte kundeservice. Forsendelsesgebyret betales altid af køberen og er baseret på forsendelsesmetode og vægt i henhold til den respektive distributørs takst.

1.4 Ved levering til pakkeshop, tager vi ikke ansvar for rettidig afhentet af pakken. Hvis pakken ikke bliver afhentet, bliver den sendt retur til Raschvin. Ønsker du at få varen leveret på ny, forbeholder vi os retten til at opkræve porte for dette.

1.4a Ønsker du at få pakke leveret på ny, kan porto købes her efter aftale med Nordsjællands Vin & Spiritus Import Aps – Køb porto

2. Priser og kontrakter

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. 25% moms, medmindre andet er angivet. Alle aftaler indgås på dansk. Prisen er angivet i de oplysninger, der fra tid til anden er tilgængelige på hjemmesiden, inkl. Danske punktafgifter. Ved bestilling til Sverige skal køberen betale told og skatter i overensstemmelse med lokale regler. Ved levering uden for EU er 25% dansk moms ikke inkluderet.

3. Salg generelt

Den angivne pris på bestillingstidspunktet er den gældende ordrepris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE, når priserne falder eller stiger.

4. Annuller ordren

Hvis du vil annullere eller annullere en ordre, der allerede er foretaget, kan dette gøres ved at sende en e-mail til info@raschvin.dk med etiketten “Annullering”. Her skal ordretid og ordrenummer vises. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan dette returneres til afsenderen med teksten “Annullering” indsat i emneteksten. Afbestilling skal ske før 12 samme dag som ordren afgives. Har du bestilt produktet efter kl. 15, aflysning skal ske inden kl. 12 på hinanden følgende hverdage.

5. Ordrebekræftelse og faktura

Raschvin.com gemmer selve ordrebekræftelsen, efter at den er sendt til kunden. Send en e-mail til info@raschvin.dk for at modtage en kopi af din ordrebekræftelse.

6. Betaling

De mulige betalingsmetoder er:

Via Nets

– Mobile Pay
– Visa
– Master Card
– Dankort
– Apple Pay

Der opkræves intet gebyr for betaling på Raschvin.com/da. Beløbet trækkes kun fra dit kort, når varerne sendes fra Raschvin.com (undtagelsen trækkes straks for varer, der kræver forudbestilling, samt for køb af billetter til smagsprøver og lignende). Et beløb, der er større end det, du har godkendt på købstidspunktet, kan aldrig trækkes fra. Eventuelle gebyrer for afdrag kan tilføjes via Nets.

7. Ret til fortrydelse og udveksling af varer

Fuld returret for køb i onlinebutikken (ikke i den fysiske butik). Hvis du fortryder dit online køb, tilbyder Raschvin.com fuld returret ud over at købe billetter til smagsprøver og lignende. Varen skal dog returneres i samme stand og mængde (se også artikel 11 vedrørende korrekt retur). Annullering skal ske senest 14 dage efter modtagelse af kunden, og kunden har derefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Når du køber spiritus på flasker, er den originale emballage altid en væsentlig del af produktets værdi. Emballagen skal derfor altid returneres, så betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Hvis du åbner en flaske, er den ikke længere i samme stand, og du kan ikke annullere købet. Returnerede varer skal ledsages af en original faktura og leveres gratis til Raschvin.com/da

Varen sendes til:

Raschvin
Stengade 47,
3000 Helsingør, Danmark

Varer, der returneres uden betalt forsendelse eller porto, afvises af Raschvin.com. For retur salg refunderes varebeløbet (ikke forsendelse) via konto til kunden inden for 14 dage. Du kan også bytte til en anden vare, og her er proceduren den samme: send en retur og vedhæft en note, der fortæller dig, hvad du vil bytte til.

8. Ret til at klage

Som forbruger har du en 2-årig ret til at fremsætte en klage, hvilket betyder, at du enten kan reparere, ændre, få dine penge tilbage eller reducere prisen afhængigt af den specifikke situation. Dette kræver selvfølgelig, at klagen er underbygget.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du skrive en e-mail til info@raschvin.dk

Hvis du bor i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til Europa-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Hvis varen uventet går i stykker i klageperioden, udskiftes / repareres dette gratis. Skader på produktet på grund af fejl i brug, håndteringsfejl, ændringer eller grov misbrug af brugeren er ikke omfattet af retten til at indgive en klage. Raschvin.com kan ikke holdes ansvarlig for mistede data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Raschvin.com kan have skabt, medmindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises også til indkøbsloven for procedure vedrørende dette.

Mærk varen “klage” og send til:

Rachvin.com/da

Stengade 47,
3000 Helsingør, Danmark

9. Udøvelse af retten til at klage

Klager vedrørende mangler skal rapporteres til Raschvin.com inden for en rimelig tid efter modtagelsen af ​​varerne. Kunden opfordres kraftigt til at afgive en erklæring om produktets mangler eller mangler i forbindelse med klagen, da manglende handling kan medføre en udvidelse af dekontamineringsprocessen på grund af fejlfinding. Kunden kan klage ved at returnere den defekte vare til vores adresse. Varer, der ikke er inkluderet i klageretten og / eller modtaget uden ordentlig emballage, ompakkes, og der opkræves et beløb svarende til Raschvin.com/da’s omkostninger til nødvendig og korrekt emballage. Varer returneret på COD eller sendt uden porto nægtes modtagelse af Raschvin.com

10. Returnerer, der ikke indeholder mangler

Når kunden returnerer defekte eller forkerte varer til Raschvin.com, hvor en fejl eller defekt, defineret og specificeret af kunden, ikke findes, returneres produktet til kunden. Raschvin.com forbeholder sig retten til at opkræve forsendelsesomkostninger kontant ved levering, hvis der ikke er nogen kreditaftale. Hvis tilbehør er inkluderet, skal nummeret og produktbeskrivelsen medtages. Varerne skal returneres med en fakturakopi, hvor bestillingsdatoen for det annoncerede produkt vises, ellers kasseres varen, indtil der er en fakturakopi og en fejlmeddelelse på produktet. Varer, der ikke er omfattet af klageretten, og som modtages uden ordentlig emballage, pakkes om igen, og der opkræves et beløb svarende til vores omkostninger til nødvendig og korrekt emballage.

11. Korrekt returnering

Alle produkter, der returneres til Raschvin.com/da, skal pakkes korrekt. Skader på grund af utilstrækkelig emballage kan føre til, at dine rettigheder tilbagekaldes. Raschvin.com anbefaler, at pakken returneres via Postnord, og at artiklen sendes som pakkepost. På denne måde er det muligt at spore pakken i Postnords system, og det fjerner således enhver tvivl om, hvorvidt produktet er leveret til Raschvin.com. Derudover har kunden mulighed for at anmode om pakken, hvis leveringen ikke har fundet sted.

11.a Reklamation

Ved reklamationssager, hvor kunden har modtaget forkerte eller defekte varer, bliver den totale ordre + fragt krediteret når vi modtager varen. Husk at fremsende faktura kopi sammen med defekte eller forkerte varer ved returnering.

12. Har du spørgsmål?

Hvis der opstår spørgsmål, anbefaler Raschvin.com, at du kontakter info@raschvin.dk

13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

De samme salgsbetingelser gælder som for forbrugere, men med følgende ændring. Der er ingen fortrydelsesret for handlende. Varer kan ikke købes som privat kunde, hvis produktet bestilles via en husstand, der er registreret som en virksomhed (virksomhed = virksomhedskunde eller institution). Der er et års garanti fra den oprindelige fakturadato. Udskiftning eller reparation resulterer ikke i en ny 1-års garantiperiode. Raschvin.com forbeholder sig ret til ejerskab af købte varer på kredit, indtil den fulde købspris er betalt.

1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelsen af ​​ejendomsretten afholdes af køberen.

2. Renter påløber fra forfaldsdatoen til 1% pr. startede måned.

14. Regler for gavekort

Gavekortet er gyldigt i 1 år. Der er en 14-dages fortrydelsesret på gavekortet.

Der henvises også til betingelserne for gavekort på Forbrugerombudsmandens websted.

Gavekort kan benyttes online eller i vores fysiske butik

14.1 Gavekort som betalingsmetode

Vi modtager gavekort som betalingsmetode, såvidt disse er købt i vores fysiske butik eller vores webshop.

Gavekort kan benyttes til at betale for produkter hos Rasch vin og Spiritus.

Gavekort kan IKKE benyttes til at betale for fragt/forsendelse af vare.

15. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (politik for personoplysninger)

Generelt

Personlige oplysninger er enhver form for information, som til en vis grad kan tilskrives dig. Når du bruger vores websted, indsamler og behandler vi et antal sådanne data. Det sker f.eks. gennem regelmæssig adgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, ellers bruger tjenester eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler normalt følgende typer information: Et unikt id og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering og hvilke sider du klikker på (interesse). I det omfang du giver dit udtrykkelige samtykke til dette og selv indtaster oplysningerne, behandles også følgende: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette vil normalt være forbundet med at oprette et login eller køb.

16. Smagninger

Aflysning af smagninger skal ske senest 48 timer før start. Derefter vil den fulde betaling falde.

Bemærk ved polteraften skal der aftales seperat med Rasch Vin & Spiritus. Kontakt os på telefon 48 42 02 41 eller mail info@raschvin.dk

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre, at dine oplysninger ved et uheld eller ulovligt slettes, offentliggøres, mistes, nedbrydes eller føles uautoriserede, misbrugt eller på anden måde behandlet i strid med loven.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise de annoncer, der mest sandsynligt er relevante for dig, til at registrere dine køb og betalinger og for at kunne levere de tjenester, du har anmodet om, f.eks. at sende et nyhedsbrev. Derudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores tjenester og indhold.

Opbevaringsperiode

Oplysningerne lagres i den lov, der er tilladt, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af informationens art og opbevaringens baggrund. Det er derfor ikke muligt at specificere en generel tidsramme for, hvornår information slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at modtage oplysninger om de personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan også når som helst gøre indsigelse mod brugen af ​​oplysninger. Du kan også trække dit samtykke tilbage for, at oplysninger om dig behandles. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Forespørgsler om dette kan sendes til: info@raschvin.dk Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Hit enter to search or ESC to close